SFO

SFO modtager alle børn fra yngstegruppen efter endt undervisning. Yngstegruppen og SFOen har et udstrakt samarbejde og i praksis er overgangen mellem skole og fritid flydende. Har børnene fx en spændende opgave i skolen, som de gerne vil arbejde videre med om eftermiddagen, så gør de det. SFOen lukker alle dage kl. 16.45!

SFO er et fritidstilbud til skolens børn, hvor der er masser af tryghed og socialt samvær og sammen med spændende og lærerige aktiviteter og værksteder i eftermiddagstimerne. Hele skolens område inviterer også til megen udendørs aktivitet, som vi er ude i næsten uanset vejret. Vi er optaget af, at børnene fastholder og udvikler gode relationer og venskaber hele dagen i gennem, og således kan eftermiddagens mere frie rammen skabe nye relationer på kryds og tværs af alder og interesser.

Midt på eftermiddagen er børnene med til at lave og servere lidt eftermiddagssnacks eller frugt for hinanden.

Før sommerferien i ugen efter skolen er stoppet har SFOen og Klubben sammen en sommer SFO/Klub, hvor vi hygger på hele skolens område, nyder, at det er ferie og tager på dagsture sammen – fx en tur til stranden og ud i skoven mv. SFO/klubben har i denne uge åbent fra 8 til 16!

Ugen efter sommerferien og op til skolestart - tirsdag til fredag i den første uge og om mandagen i den anden - er der åbent i SFOen og i Klubben. Vi nyder, at det fortsat er ferie, siger hej til de gamle venner og tager på dagsture. Det er også i denne uge, at der kommer rigtigt mange af de nye børnehaveklassebørn og deres forventningsfulde forældre – dem tager vi godt i mod, så det hele starter trygt og godt inden skolen starter ugen efter. SFO/klubben har i denne uge åbent fra 8 til 16!

SFO har bort set fra ovenstående to uger lukket sammen med skolen.

Klub

Alle børn fra mellemgruppen kan deltage i klubbens liv og aktiviteter. Klubben starter efter endt undervisning. Mellemgruppen og Klubben har et stærkt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Klubben lukker hele ugen kl. 16.45.

Klubben laver løbende og sammen med børnene en aktivitetskalender, som sendes ud på intra. Klubben tilbyder forskellige værksteder og sportsaktiviteter, og så selvfølgelig det helt centrale, nemlig en masse hygge og socialt samvær med hinanden på kryds og tværs af alder. I klubben bruger vi meget skolen store ude areal, hvor vi løber, hopper, graver huller og spiller boldt!

Midt på eftermiddagen er klubbørnene med til at lave og servere lidt eftermiddagssnacks eller frugt for hinanden.

Før sommerferien i ugen efter skolen er stoppet har SFOen og Klubben sammen en sommerSFO/Klub, hvor vi hygger på hele skolens område, nyder, at det er ferie og tager på dagsture sammen – fx en tur til stranden og ud i skoven mv. SFO/klubben har i denne uge åbent fra 8 til 16!

Klubben har bort set fra ovenstående to uger lukket sammen med skolen.

Klubtilbudet er inkluderet i skolebetalingen.

Café

Café er for de store børn i ældstegruppen. Caféen er deres mulighed for at blive efter skoletid, hvor de hygger sig sammen efter endt undervisning, og hvor de kan komme i SFO efter lidt eftermiddagssnacks eller frugt!

Det er ældstegruppe-børnene, som selv styrer og arrangerer, hvad der skal ske i deres Café, og skolens lærere og pædagoger hjælper dem godt i gang og på vej.

Caféen rummer også mulighed for at lave lektier, og få hjælp fra læreren.

Café-tilbudet er indkluderet i skolebetalingen og holder åben på skoledage frem til 16.45.