smileyoptag til skoleåret 2016 - 2017

Der er stadig pladser i udvalgte klasser

ring eller skriv for at høre nærmere

Vi glæder os til at høre fra jer!

Velkommen til Østerbro Lilleskole

Skolen er en privat lilleskole, der ligger på Østerbro.

På skolen går i øjeblikket 192 elever fra 0. til 8. klasse. Fra august 2016 startede vi for første gang i skolens 45-årige historie 8. klasse og fra august 2017 tilbyder vi 9. klasse. Går du i 6. eller 7. eller 8. klasse og har du lyst til at være en del af et spændende udviklingsprojekt med at etablere overbygning på Østerbro Lilleskole, er du velkommen!

Her på hjemmesiden finder du bl.a. vores værdigrundlag og målsætning, samt generelle informationer om skolen.

Pædagogisk og fagligt benytter vi kreative-, praktiske- og musiske læringsformer. Vi arbejder desuden i høj grad projektorienteret og tværfagligt.

Vi har 22 til 24 elever i klasserne og 2 voksne i undervisningen mange lektioner om ugen, særligt i indskolingen, men også på de ældre årgange.

Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du er blevet nysgerrig eller har spørgsmål.

Mange hilsner

Jasmin Heide