Velkommen til Østerbro Lilleskole

smileyEkstra optag til børnehaveklasse august 2016.

Skolebestyrelsen på Østerbro Lilleskole har besluttet, at skolen i august 2016 skal starte en ekstra børnehaveklasse.

Dette betyder, at vi åbner op for optag af ekstra elever til børnehaveklasse august 2016. Interesserede kan skrive sit barn op på ventelisten på skolens hjemmeside.

Forældre til børn på ventelisten vil hurtigst muligt blive kontaktet vedrørende mulig optagelse (dette gælder, så længe der er ledige pladser).

Vi glæder os til at høre fra jer!

Skolen er en privat lilleskole, der ligger på Østerbro.

På skolen går i øjeblikket 160 elever fra 0. - 7. klasse. Fra august 2016 tilbyder vi for første gang i skolens 45-årige historie 8. klasse og fra august 2017 tilbyder vi 9. klasse. Går du i 6. eller 7. klasse og har du lyst til at være en del af et spændende udviklingsprojekt med at etablere overbygning på Østerbro lilleskole, er du velkommen!

Her på hjemmesiden finder du bl.a. vores værdigrundlag og målsætning, samt generelle informationer om skolen.

Pædagogisk og fagligt benytter vi kreative-, praktiske- og musiske læringsformer. Vi arbejder desuden i høj grad projektorienteret og tværfagligt.

Vi har 22 – 24 elever i klasserne og 2 voksne i undervisningen mange lektioner om ugen, særligt  i indskolingen, men også på de ældre årgange.

Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du er blevet nysgerrig eller har spørgsmål.

Mange hilsner

Jasmin Heide